1. Ouders of andere toeschouwers van kinderen die dansles hebben, mogen niet meer gedurende de les in de dansstudio aanwezig zijn, ook helaas niet meer de laatste 10 minuten van de les. Indien ouders nog iets met de docent willen bespreken, gelieve tot na de les te wachten en buiten de dansstudio bespreken. Mocht u als ouder nog meer informatie nodig hebben dan kunt u een email sturen naar jakesdfactory@gmail.com

2. De reguliere lessen zullen precies volgens de tijd op het lesrooster starten. Dit betekent ook dat de deuren van de dansstudio hierna dicht zullen gaan en studenten die te laat komen kunnen na 15 minuten na aanvang van de les helaas niet meer toegelaten worden. Wees dus op tijd!

3. Het is niet toegestaan om met buitenschoenen de dansvloer te betreden. Wij verzoeken iedereen om binnenschoenen te dragen.

4. We verzoeken alle dansers om tijdens de les sportkleding/ legging te dragen en dus geen spijkerboeken, sandalen etc.

5. Na de les zijn dansers verplicht om de dansstudio te verlaten en is het helaas niet mogelijk om te blijven napraten, de choreo te filmen etc. Dit is alleen mogelijk buiten de dansstudio. Het filmen kan alleen door de studenten zelf tijdens de les worden gedaan en dus niet door toeschouwers of anderen na de les.

6. Kauwgum en snoep is niet toegestaan tijdens de les.

7. Om het plezier van het dansen van uw kind te behouden verzoeken wij de ouders om de keuze van docenten te respecteren als het gaat om de selectie van kinderen voor danswedstrijden, optredens etc. Want dit kan een conflict brengen tussen onze dansschool, de ouders en onze leerlingen en dit is zeker niet de bedoeling van ons allemaal bij JDF! We verzoeken u dus om niet de docent achteraf te contacteren om de keuze te beïnvloeden of te veranderen. x